«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρεψε το…

Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρεψε το… μερικοί από αυτούς η και τα τσιράκια τους, μου κούνησαν το δάχτυλο-μετά συμμορίας στο φμπ και όχι μόνο- όταν προσπάθησα να προστατέψω (τσιράκια που δεν στηρίζουν πραγματικά, απλά "μετρούν" ώστε να παραγκωνίζουν την "σωστή στιγμή" προς όφελος των αφεντικών τους. Τσιράκια που δεν στηρίζουν αληθινά από τη στιγμή που δεν βλέπουν όλοι δημοσίως τις ανακοινώσεις τους, τις οποίες κρατάνε κλειστές μόνο για τους σίγουρους τους φίλους- με σκοπό να περνάνε μόνο ως "υποστηρικτές" με την γνωστοποίηση δημοσιεύσεων τους μόνο προς ένα γραφείο)  … μετά γλειψίματος από εκείνους (αφεντικά και τσιράκια) των «σωστών κονέ», βεβαίως- βεβαίως… τώρα εξηγείται ΚΑΙ εδώ… όπως και προς τι η σπίλωση και η τόση λάσπη προς εμένα σε εφημερίδα όπου δίνουν πληροφορίες οι ίδιοι για ανυπόστατα και ψεύτικα πράγματα σε ότι με αφορά... προετοιμάζονται να βάλουν τους κ...ους τους … αλλά "με τα πόδια σε δυο βάρκες" σίγουρα "βρέχεται". 

Μετά τον θαυμασμό μερικών προς τις επίσημες σελίδες του Βενιζέλου, του  Σαμαρά, της Ευάς Καϊλή, του Νίκου Ανδρουλάκη, του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου- φίλου της φίλης Χριστοφυλλοπούλου (η οποία επίσης γλύφει τα «σωστά κονέ»)... μαζί με την «στήριξη» τους προς την πρόταση Γ. Παπανδρέου για διοργάνωση συνέδριου ΠΑΣΟΚ... αλλά και μετά την καταδίκαση εκ μέρος τους των "επεισοδίων" στις 1 Σεπτεμβρίου, όπως και μετά από 3 χρόνια απόλυτης σιωπής και δήλωσης "καλής συνεργασίας"… είδαμε και την στήριξη τους προς την ΔΗ.ΠΡΟ.ΠΑΡ-πρωτοβουλία (τσάμπα θα διαγραφείτε μετά από τοοοόσο καιρό- είναι αργά! Επίσης αφήστε τα παραμύθια -είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά.)… 

… το τερματίσατε… σύντροφοι… 

ΚΑΙ διότι "και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ" ΔΕΝ γίνεται!!!



Υ.Γ. Προσθέτω δυο ώρες μετά από την ανάρτηση… Γελάω μέχρι δακρύων με αυτούς που δήθεν «διαγράφτηκαν» μόλις, από εκεί που δεν ήταν εγγεγραμμένοι… (διότι δεν είναι το ίδιο η κάλυψη με την αποκάλυψη...)... μα πόσο πρεμούρα πΧια?... άλλο ΣΕΛΙΔΑ- όπως αυτή που γράφω (όπου κάνει κάποιος εγγραφή επειδή το θέλει ο ίδιος και η οποία γράφει ΑΚΡΙΒΩΣ τι είναι!... και άλλο μια ομάδα όπου σου κάνουν ελεύθερα εγγραφή δίχως να σε ρωτήσουν και ειδικά όταν ΔΕΝ έχει το όνομα της όποιας ΔΗ.ΠΡΟ.ΠΑΡ. Νομίζω ότι φτάνει! Κάπου πρέπει να υπάρχει πάτος...).

Δεν υπάρχουν σχόλια: