«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Όλοι οι ανεύθυνοι λαϊκιστές που ξεχάσατε και συνεχίζετε να ξεχνάτε την Ελλάδα...

Επειδή είδαμε όλοι εκ νέου τις εικόνες με την Αργεντινή του 2001 και διότι ακούσαμε πολύ εκμετάλλευση και διαστρέβλωση των γεγονότων από τους συνήθεις ύποπτους, οι οποίοι γνωρίζουν ότι μετράνε μέρες μέχρι το πολιτικό τους τέλος…

Άλλο η Αργεντινή το 2001 με την χρεοκοπία- «ξαφνικό θάνατο»- με στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων, άλλο τώρα με ελεγχόμενη οικονομική μεταρρύθμιση, ώστε να μην πληρώσουν και οι γενιές που ακόμα δεν γεννήθηκαν- την αισχροκέρδεια των παγκοσμίων τραπεζικών κορακιών.
Αναρωτήθηκε κανείς ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ απέκτησαν αυτά τα «κοράκια» τόσα δισεκατομμύρια, με τα οποία μπορούν να ζημιώνουν ολόκληρα κράτη πάνω στην Γη?? Δίνουν κανένα λογαριασμό απέναντι στην ανθρωπότητα?!!! Υπάρχουν παγκόσμιοι οργανισμοί διαφάνειας και δικαιοσύνης που να τους υποχρεώνουν να μας δείξουν -σε όλους μας- τα στοιχεία σε ότι αφορά τον πλουτισμό τους, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει λόγος περί παράνομου πλουτισμού?!! Διότι, πολύ απλό, έναν κλέφτη δεν τον επιβραβεύεις και δεν τον βοηθάς να συνεχίζει τα εγκλήματα του, ειδικά που τώρα θεωρώ ότι είναι εγκλήματα κατά ολόκληρων λαών και γενεών, με λίγα λόγια εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για τα οποία θα έπρεπε να λογοδοτήσουν μπροστά σε διεθνής δικαστήρια, όπως και οι άλλοι όμοιοι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας στο παρελθόν!!! Έστω και αν τώρα οι σφαίρες είναι και «οικονομικές».
Σε ότι μας αφορά εδώ στην Ελλάδα, άλλο η Νέα Δημοκρατία το 2009, 2010 και 2011 που ΗΞΕΡΕ -διότι το ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ η ίδια ως κυβέρνηση- ότι θα χρεοκοπήσουμε… και όμως αντιστάθηκε σε όποια μεταρρύθμιση που θα μας είχε φέρει πιο γρήγορα στο φυσιολογικό, με πρόθεση των δεξιών να συμβεί ΤΟΤΕ όντως μια κατάσταση ανάλογη της Αργεντινής του 2001, μην λογαριάζοντας ούτε στιγμή τους μικρομεσαίους και τους φτωχούς Έλληνες, δεξιοί έτοιμοι να προκαλέσουν ένα ελληνικό «ξαφνικό θάνατο» που θα τον είχαν φορτώσει σε μια σοσιαλιστική κυβέρνηση και στον Γ. Παπανδρέου, ειδικά στις στιγμές της αποκορύφωσης της υπεράνθρωπης του προσπάθειας ως τότε Πρωθυπουργός… και άλλο ο λαϊκισμός και η ψεύτικη προπαγάνδα που κάνει τώρα η ΝΔ &Σια, μάλιστα μετά από πολιτικό πραξικόπημα εναντίον του Παπανδρέου, με απώτερο σκοπό την στήριξη των Ελλήνων τραπεζιτών και εφοπλιστών, ώστε να μην πληρώσουν ούτε ένα σεντς από αυτά που τους αναλογούν.
Με την ευκαιρία, πότε κάποιος εισαγγελέας θα καλέσει -για κακούργημα και για ζημιογόνα απάτη εις βάρος του ελληνικού λαού- αυτούς τους Έλληνες βρισκόμενους σε υψηλές θεσμικές θέσεις του κράτους, οι οποίοι δεν έχουν καμιά πρόθεση να ελέγξουν τις λίστες Λαγκάρντ- Φαλτσιάνι και άλλες 49 τόσες άλλες λίστες που έφερε στην χώρα η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου??? Λίστες που ανεκμετάλλευτες μας ζημιώνουν με δισεκατομμύρια ευρώ, που πρέπει να πληρώσουμε εκ νέου εμείς οι πολλοί, με άλλα μέτρα που θα μας επιβάλουν οι πολιτικοί υπηρέτες που διόρισε η ελληνική πάμπλουτη ολιγαρχία στην βουλή. Δισεκατομμύρια που άλλες χώρες έχουν κερδίσει όλο αυτό το καιρό από την φορολόγηση και κατάσχεση περιουσιών ανάλογων λιστών!!!
Αντί να πληρώσουν οι πλούσιοι, επιπλέον η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου μας επιβάλλει με νόμο να πληρώνουμε εμείς τις αυξήσεις οι οποίες θα καλύψουν το τσάμπα ηλεκτρικό ρεύμα που θα χαρίσουν στους μεγάλους βιομήχανους, τα θαλασσοδάνεια στους τραπεζίτες, καναλάρχες, την ανύπαρκτη φορολόγηση των εφοπλιστών, η των κερδών των τραπεζιτών επί δεκαετίες και πολλά άλλα τέτοια.
«Μάλλιασε η γλώσσα μου» να τα γράφω τόσα χρόνια, κανενός το αυτί δεν ιδρώνει όμως… ούτε καν εκείνων που παλιά αγανακτήσανε για το τίποτα σε σύγκριση με αυτά που περνάμε δυόμιση χρόνια τώρα…
Καμιά φορά νομίζω ότι, σε ότι αφορά τέτοιους αναίσθητους, μήπως θα ήταν καλύτερα να είχε σηκώσει ψηλά τα χέρια ο Παπανδρέου το 2010, να είχε υπολογίσει το πολιτικό του κόστος πάνω από το εθνικό, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι (!), να είχε περάσει τα πρώτα μέτρα με 180 βουλευτές, όπως λέει ο Βενιζέλος ότι ήθελε, ώστε να είχε πει ο Σαμαράς και η ΝΔ τότε «όχι» λαϊκίστικα και άκρως ανεύθυνα, και ως συνέχεια να είχαμε αναγκαστεί και εμείς ως χώρα σε στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων, ώστε να αγανακτήσει αυτός ο λαός με τους πραγματικούς υπεύθυνους της ελληνικής κρίσης, με τους αληθινούς λαϊκιστές και πολιτικούς απατεώνες και με τα αισχρά τους αφεντικά…!


Όλοι οι ανεύθυνοι λαϊκιστές που ξεχάσατε και συνεχίζετε να ξεχνάτε την Ελλάδα, σηκώνετε δήθεν ανάστημα για την Αργεντινή τώρα… η για τις «καρέκλες» να πω σωστότερα, διότι αυτό κάνατε πάντα.  ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: