«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!

Για τα καίρια θέματα όπως είναι τα σύμβολα ενός κόμματος, θα πρέπει να ερωτηθεί ολόκληρο το κόμμα!!! Όποιος παίρνει αποφάσεις από μόνος του, εγκεκριμένες μόνο από την αυλή του, θεωρείται δικτάτορας και σε καμία περίπτωση ούτε δημοκράτης, ούτε σοσιαλιστής!!! Και ερωτώ:  Ποιος είσαι εσύ, ρε Βαγγέλη, που ήρθες με σκοπό να καταργήσεις και να θάψεις τον Ήλιο και το ΠΑΣΟΚ στο οποίο έδωσαν αίμα και θυσίες πάμπολλα στελέχη και απλά μέλη;;; Πότε στα χρονικά έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε ένα ελληνικό κόμμα;;; Πως μπορείς να εξαφανίζεις Πολιτική Ιστορία δεκαετιών;;; Βρε Βαγγέλη, ο Ανδρέας και άλλοι, βλέποντας τα καμώματα σου, θα κάνουν “τούμπες” μες’ στον τάφο!!!! Αν θα σου έλεγα “Ντροπή σου!”, η “Αίσχος!”, δεν φτάνει, διότι  είναι δυο πάρα πολύ ασήμαντες λέξεις για το τι πας να κάνεις. Πολύ απλά: ας να σε συγχωρήσει ο Θεός, γιατί οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ σίγουρα ΟΧΙ!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΕΙΔΟΣ!!!

Ο Βενιζέλος θέλει να κάνει πράξη το σχέδιο που είχε ο Σημίτης για το ΠΑΣΟΚ από το 2010… να τελειώσει το ΠΑΣΟΚ και να το αντικαταστήσει με άλλο κόμμα, αποτελούμενο από μέλη αυστηρά με τις ίδιες απόψεις με τους “εκσυγχρονιστές”.
Για αυτό τον σκοπό, στο τέλος του καλοκαιριού που μας πέρασε (δηλαδή πριν 6 μήνες στην ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον), ο Βενιζέλος μίλησε με… προσωπικότητες, όπως γράφει και ο τύπος σήμερα:
“Οι σχετικές συνεννοήσεις έγιναν σε δείπνο που παρέθεσε σε ξενοδοχείο στην Πλάκα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στους επιστήμονες που συμμετείχαν στο Συμπόσιο για την 3η Σεπτέμβρη. Εκεί ο Ευ. Βενιζέλος ξεδίπλωσε το σχέδιο του, λέγοντας πως είναι ανοικτός σε ιδέες.”
ΠΡΟΣΟΧΗ στην συνέχεια: “ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να διαλυθεί, όπως και κανένα κόμμα ή κίνηση που θα συμμετάσχει στο εγχείρημα. Ωστόσο, είναι προφανές ότι ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου δεν πρόκειται να είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αλλά του ευρύτερου χώρου.”

Στην συνεδρίαση των “58” στο Περιστέρι, εκτός τον Βουλγαρή, Μπίστη, Βρετός, ήταν παρόν ο γραμματέας του πασοκ, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο εκπρόσωπος τύπου, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, όπως και άλλα υπερφιλόδοξα μέλη της κεντρικής επιτροπής του πασοκ του Βενιζέλου. Όπως μας καθησύχασε ο Βρετός και ο Βουλγαρης από την οθόνη της ΔΤ, όλοι είναι «αγνοί και εκτός κομμάτων» (Χμ!)… Δεν μας είπαν αν είναι και ΕΚΤΟΣ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;;;;;;;;; Δεν χρειάζεται να απαντήσει κανείς… φτάνει ότι ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ “58”, η αλλιώς στην “βενιζ-Ελιά”…


ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: