«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ποιοι είναι αυτοί, βρε παιδιά?

Μια που τώρα έπεσε στην αντίληψη μου το φωτογραφικό υλικό της επίσημης σελίδας του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, από το συμπόσιο της 3 Σεπτεμβρίου του πασοκ… βλέπω με μεγάλη κατάπληξη τις φωτογραφίες του Ν. Ανδρουλακη και Κ. Σημίτη πιο πάνω από αυτές του ΓΑΠ.
Ε, ΟΧΙ και να τους βάζετε στο φωτογραφικό υλικό και ΠΑΝΩ από τον Παπανδρέου… την ίδια στιγμή που αυτοί στα αντίστοιχα δικά τους και του κινήματος ακόμη, τον περιφρονούν ηθελημένα τον ΓΑΠ και δεν τον θυμίζουν πουθενά… εκτός και αν τα τσιράκια τους τον χτυπάνε, όπως συνήθως πράττουν, ύπουλα, άνανδρα και άδικα.
Εκτός τις "μπηχτές" που και οι δυο τους- Σημίτη- Ν.Ανδρουλακη στις ομιλίες τους ασκούσανε άδικα στις πολιτικές του ΓΑΠ, όπως πχ «λεφτά υπάρχουν» και πάλι, και πολλά άλλα, αναρωτιέμαι ποιος τους βάζει στην επίσημη σελίδα του ΓΑΠ πάνω από αυτόν…??? Ποιος το ξαναέκανε στην πράξη όμως και στο παρελθόν από δίπλα του, ροκανίζοντας την θέση του??? Ποιος έχει και πάλι σκοπό να προωθήσει τέτοια δεξιά στοιχεία «πολιτικά» σε ένα «σοσιαλιστικό» κόμμα??? Ποιος και ποιοι δεν ήθελαν και δεν θέλουν τους πραγματικούς σοσιαλιστές, ούτε να μιλήσουν και να κάνουν δημόσιες προτάσεις σε ύστατες στιγμές του κινήματος, όπως ήταν το 2008 πχ??? Ποιοι είναι αυτοί που προωθούν εκείνους τους ελαφρόμυαλους κακοθελητές που το 2010-2011 έλεγαν ότι ο ΓΑΠ «χάνει χρόνο με βλακείες τύπου ανοιχτή κυβέρνηση»? Ποιοι είναι αυτοί που έφεραν τον Βενιζέλο με το ζόρι και τώρα, όταν τον βλέπουν να χάνει έδαφος, θέλουν έναν άλλον σαν το είδος τους- ξένο σώμα ανάμεσα στους σοσιαλιστές και δημοκράτες… αρκεί να μην είναι ο Παπανδρέου…? Και έως που μπορούν να φτάσουν εκεί δίπλα του ΓΑΠ? Ποιοι δεν ήθελαν και δεν θέλουν πραγματικούς σοσιαλιστές??? Ποιοι είναι αυτοί, βρε παιδιά?
Πολλά θα μπορούσα να γράψω εδώ, αλλά προς το παρόν θα πω μόνο τα ακόλουθα:

Γενικά αν δεν το κάνει η αν το κάνει κάποιος, σίγουρα ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: