«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μια απάντηση που έδωσα προς τις οχιές…

Όταν τα μεγάλα φαγοπότια των τωμεαρχών και οργανώσεων του παΣΟΚ του Βενιζέλου, μαζί με τα ξενοδοχεία και την διασκέδαση επί μια εβδομάδα, καταλήγουν σε κάθε καθημερινό τους δείπνο, να συκοφαντούν το πρόσωπο μου… όταν, το ίδιο άτομο που συμμετείχε σε αυτά, γράφει για μένα μετά αφού με μπλόκαρε, έτσι ώστε να μην μπορέσω να δω τι έγραψε η να απαντήσω, με τρόπο υποχθόνιο στο σκοτάδι, με τις πιο άγριες βρισιές που μπορούσε να γράψει ένα υποκείμενο του υποκόσμου ποτέ, μαζί με την κολλητή φιλενάδα της, (φιλία -λόγω των ορόφων και γραφείων των τομέων του κομματικού κτηρίου, όταν οι φίλοι και οι «φίλοι» φοβούνται να πάρουν θέση, η δεν έχουν ΣΥΜΦΕΡΟΝ να πάρουν θέση περί τα απόλυτα ΨΕΜΑΤΑ που έγραψαν, με μόνο κριτήριο τον εαυτό τους και τα αφεντικά που υπηρετούν… όταν μερικοί μέχρι «χθες» φίλοι, τα βρήκαν μαζί τους, λόγου καρέκλας, λέω μόνο ένα πράγμα… ΞΕΦΤΙΛΕΣ, θέλετε δεν θέλετε, ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ! Θέλετε, δεν θέλετε, θα συνεχίζω να τον υποστηρίξω και να λέω την ΑΛΗΘΕΙΑ και εσείς θα συνεχίζετε αυτό που ξέρετε καλά- να τρώτε… αλλά αυτή την φορά θα τρωτέ στο σπιτάκι σας και μόνο μετά αφόδευσης.
Μια που καταλάβατε ότι κατάλαβα: προς ΟΛΕΣ τις διευθύνσεις που θέλουν το δικό τους άλογο μπροστά στην κούρσα, δεν λέω το όνομα σας, διότι απλά δεν θέλω να διαφημίσω, έστω αρνητικά, τα ανύπαρκτα. Αν θα έρθει αυτή η ώρα, θα το κάνω ακολουθώντας την νόμιμη οδός.
Όσο για μένα, δεν νιώθω καμιά υποχρέωση να δικαιολογηθώ μπροστά σε θρασύδειλα, δόλια, υποχθόνια, υπόγεια σκουλήκια. Διότι ούτε δεν με αγγίζει το όποιο βρομερό σας ψέμα, ούτε δεν είμαι εδώ για να κάνω διαφήμιση σε μένα. Άλλωστε, είμαι κρύσταλλο.
Υ.Γ. Στην άλλη δημοσίευση οπού μυγιαστήκατε δεν μίλησα για σας ειδικά, δεν σας θεωρώ το κέντρο του fb, ούτε δεν με ενδιαφέρετε, αλλά σε αυτή αναφέρομαι σε κάτι πολύ βρόμικο – σε αυτό που έχετε μέσα σας. Μια που όπως μου τα είπαν εμένα, θα βρίσκονται και αρκετοί δικοί σας για να σας το πουν, πείτε τους ότι πάντα, όποια σκηνοθεσία και αν κάνουν, όσο να το παίζουν κάτι που αποδεικνύεται ότι δεν ήταν ποτέ, να φάτε καλά όσο έχετε… μια που έως πριν λίγο αναστέναζε το fb από την δεινή σας οικονομική κατάσταση, ενώ τώρα εκτός από τα φαγοπότια με δεκάδες άτομα στο τραπέζι, εκτός από διακοπές στην Μύκονο, στο εξωτερικό κτλπ κάθε λίγο και λιγάκι, δεύτερο τζακ-ποτ δεν θα σας ξαναπετύχει.
Αυτό αφορα ολους της γιαφκας των καταληψιών στην Χαριλάου Τρικούπη. Ότι και αν παίζουν σήμερα. Απλά και σταράτα.
Η προσφορά ΔΕΝ είναι προσφορά στις τσέπες σας. Για αυτό δεν τον θέλατε, για αυτό τον γλύψατε, για αυτό μερικοι από το καινούργιο «χωριό» τον έριξαν, για αυτό άλλοι που δεν τον στήριξαν αρκετά τότε τον πουλάτε τώρα, γλύφοντας τον ακόμα μερικοί, έτσι ώστε να πιστέψει ότι τον στηρίζετε. Τρομάρα σας! Σας κατάλαβα από μακριά. Αλλά αυτό που ξεχνάτε είναι ότι σας κατάλαβε και ο κόσμος. Από εκεί θα έχετε την καλύτερη απάντηση που σας αξίζει!


Δεν υπάρχουν σχόλια: