«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

και μεις τα θυμόμαστε όλα κύριε Αντύπα!


Και μεις θυμόμαστε κύριε Αντύπα. Και τα βλέμματα. Και τα υπονοούμενα. Όλα τα θυμόμαστε! Και την ηδονή θυμόμαστε! Στα πρόσωπα της Σούλας, της Βασούλας, της Μιλένας, της Έυας!
Τότε που το ΠΑΣΟΚ έπεφτε.Όχι όταν ερχόταν τρίτο που λέτε εσείς. Όταν έπεφτε από πρώτο, τότε που είχε εκλεγμένη κυβέρνηση με μεγάλη (μέχρι να πέσει) πλειοψηφία!

Και τα άρθρα σας μύδρους κατά του ΓΑΠ θυμόμαστε! Να, δείτε:

Είπαμε κύριε Αντύπα να υπερασπιστούμε το συνταγματικό τόξο τηρουμένων των συνθηκών, είπαμε να στηρίξουμε και τον πρωθυπουργό που ΜΟΝΟ σημερα τον ενδιαφέρει η ενότητα, ενώ μεχρι χτες προωθούσε τις ακροδεξιές του πεποιθήσεις και σήμερα βάζει τους ανταυτού, είπαμε να στηρίξουμε ακόμα και εκείνον που "στήριξε τη χώρα αποδεχόμενος τις διπλές εκλογές του Σαμαρά και έκανε κυβέρνηση με τη ΝΔ ακόμη κι όταν αποχώρησε η ΔΗΜΑΡ" Κι ας έριξε την προηγούμενη κυβέρνηση για ένα παγωτό!

Αλλά όχι και παίζει με βάση τη λογική! Να τα λέμε όλα κύριε Αντύπα! Ο Ευαγγελος παίζει μόνο για να κερδίσει το παγωτό!

Όπως παίζετε και σεις, με βάση τη σχέση σας με το πασοκ! Όοοοοχι με τη σημερινή σχέση, με την άλλη, τη διαχρονική...

Σχόλιο μου απέναντι σε “κυρίους” τύπου Αντύπα και Σια: Για να καταλάβω καλύτερα… δηλαδή ότι "δεν ήταν καλό" για σας τότε επί του ΓΑΠ, είναι σωστό επί του ΒΒ. (Εσείς είστε μάλλον και ανάμεσα στους δήθεν "αγκανακτισμένους"!) Με πληρωμένες “πένες”, όλα αυτά τα χρόνια της “λευκής απεργίας” και της μαύρης “ενότητας”… από τότε που του “σκάβατε τον λάκο”, για να πάρετε την "καρέκλα". Όλα αυτά τα χρόνια όταν χτυπάτε με λύσσα οτιδήποτε, μικρό η μεγάλο, στήριξε τον Παπανδρέου. Όπως και τον ίδιο. Έτσι και μας κάτω. Για αυτό η πρωτιά στην "μαύρη λίστα" σας, για αυτό οι απειλές όλων των είδων… για αυτό τα φίδια- «φίλους», πάντα γύρο- γύρο, για αυτό τους τοίχους μιας φυλακής που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Όποιος δεν είναι για το προσωπικό του συμφέρον ήταν επικίνδυνος για τους «σοσιαλιστές» του κ...λου, σαν τα μούτρα σας.
Για όλα αυτά τα χρόνια, όταν ΕΝΑΣ πάλεψε περίπου μόνος με όλα τα θηρία, από τότε που τον γλύψατε έως μετά, όταν τον περικυκλώσατε… είμαι πολύ, μα πάρα ΠΟΛΥ περήφανη ότι ανάμεσα αυτών που ήταν πριν από σας και σε αυτούς που ήρθαν στην πορεία, έχω την πρωτιά στην μαύρη σας λίστα. Όπως και είμαι πολύ ικανοποιημένη διότι δεν σας μοιάζω ούτε στο ελάχιστο, ότι απέναντι σας είμαι ουρανό- όπως είμαι σίγουρη ότι είναι και ο ΓΑΠ- σε σύγκριση με το μαύρο άβυσσο των ψυχών σας,  ότι είμαι τόσο δυνατή, αποφασισμένη και αληθινή, όσο αντίθετα είστε εσείς φοβισμένοι, αβέβαιοι, ψεύτες, υποκριτές και μικροί. Όσο και το μικρό και φοβικό παΣΟΚ που καταντήσατε.
 Γουστάρω διότι ξέρω ότι θα παραμείνω πάντα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Κάτι που εσείς παρουσιάζετε μόνο επιδερμικά, από μέσα σας όμως… ειλικρινά δεν βρίσκω με τι να σας συγκρίνω ακριβώς, σκέπτομαι μόνο μια λέξη: δαίμονες, από μέσα αυτό είστε, δαιμονικές ψυχές και πνεύματα.  Έστω και αν ο μεγάλος πληθυσμός σας ονομάζει λαϊκά ελεεινοί, σουπιές, λαμόγια, κτλπ επίθετα που σας αρμόζουν.
Ένα ακόμα θα σας πω- το παγωτό τέλειωσε, ότι γλύψατε- γλύψατε. Φτάσατε στο ξυλάκι… θα χαρούμε όλοι, μα όλοι, να σας μπει εκεί που σας πρέπει.

Υ.Γ. Δεν σας φτάνουν οι εφημερίδες, τα blogs, τα κανάλια τηλεοράσεων, φτάσατε και στα fb, twitter, κα. Μια συμβουλή… αρκετά μερικοί προσπαθήσατε να περάσατε για «δικούς μας»… αποκαλυφθήκατε. Μένει μόνο να πέσει και η αυλαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: