«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Θα σας "λιντζέρουνε" Λιντζέρη!!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο γυναικολόγος Δημήτρης Λιντζέρης, βουλευτής ΠΑΣΟΚ από το 2000 ως το 2009, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του ygeia360 ο νέος πρόεδρος του ΕΟΦ που θα αντικαταστήσει τον καθηγητή Γιάννη Τούντα ο οποίος έχει παραιτηθεί.
Την θέση της πρώτης αντιπροέδρου θα διατηρήσει η κ. Μαρία Σκουρολιάκου που είναι κλινική φαρμακοποιός, ενώ την θέση του Β´ αντιπροέδρουθα καταλάβει ο πρώην βουλευτής ΛΑΟΣ, Θάνος Πλεύρης, ο οποίος είναι νομικός.


Epikairo: Ζούμε σε μια χώρα, όπου η κυβέρνησή της πιστεύει ότι δεν υπάρχει καλύτερος για τη θέση του προέδρου του ΕΟΦ από τον Δημήτρη τον Λιντζέρη, πρώην βουλευτή Β' Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, μιας εκλογικής περιφέρειας πουτο κόμμα βγήκε κάτω και από την Χ.Α. Μιλάμε για έναν από τους βενιζελικότερουςτου Βενιζέλου βουλευτή, που θυμόμαστε τις δηλώσεις που είχε κάνει έξω από τη Βουλή μετά την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για δημοψήφισμα, ξηλώνοντας μαζί με τους υπόλοιπους της ομάδας (Καϊλή, Ράπτη, Αντωνίου) το πουλόβερ ανατροπής του πρώην Πρωθυπουργού πίσω, τον Νοέμβρη του 2011 (βλέπε παρακάτω το βίντεο). Ίσως αυτές οι δηλώσεις και εν γένει η αυταπάρνηση του Λιντζέρη να του έδωσαν αυτό το οφίτσιο. Σε συνδυασμό με τη τοποθέτηση του κολλητού του Άδωνι στη θέση του Β' Αντιπροέδρου, μόνο πολλά συγχαρητήρια μπορούμε να μοιράσουμε στο μόρφωμα που συγκυβερνούν Σαμαράς-Βενιζέλος.
πηγή epikairo

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Αυτοί που είναι πραγματικά παρελθόν, είναι ΟΛΟΙ αυτοί που εναντιώθηκαν στο δημοψήφισμα!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα είναι δρόμος!!!!! Και εσείς ήσασταν απλά ένα χαντάκι που θα το πηδήξουμε, για να πάμε μπροστά!!!!!!!!! 

Το καλύτερο «λιντζερισμα» είναι η πολιτική εξαφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: