«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Ζητάμε την ξεκάθαρη τοποθέτηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο της ηγεσίας)! Απλά, καθαρά και δυνατά!


Αυτό τώρα : «Θα είναι πράγματι χρήσιμο να τον ακούσουν, έστωκαι… ανακρινόμενος», δεν θα ήταν «πετροβολισμός» τόσο από το ζεύγος κασιδιάρη- κωνσταντόπουλου, όσο και … από όσους υποστηρίζουν -με λόγια η με την καταδικαστέα σιωπή τους – τέτοιο σκηνικό???!!!!!!!!!
Θα ήταν χρήσιμο να ακούσουμε όντως αυτά που θέλει ο Παπανδρέου να τα πει σε αυτιά πρόθημα να ακούν με καθαρές ψυχές και όχι μπροστά σε τσιράκια του ψεύδους σε εντεταλμένη υπηρεσία! Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου θα τα πει ΟΤΑΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!! Σαν απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ, όπως και χιλιάδες άλλοι, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ξεκάθαρο υπόμνημα που έστειλε!!! Όπως και σε κάθε ενέργεια του!!!
Οι τακτικές του «καρώτο- μαστίγιο» ας τελειώσουν κάποια στιγμή! Μόνο η ξεκάθαρη τοποθέτηση μας κάνει καλό σαν κίνημα, αν θέλουμε να έχει μέλλον! Ξεκάθαρη τοποθέτηση που εμείς, όλοι οι απλοί μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, ζητάμε να πάρει τόσο η ηγεσία του, όσο και ο καθένας ξεχωριστά από τους βουλευτές νυν και πρώην, όπως και απο τα νυν μέλη της κεντρικής επιτροπής και τέλος, απο τα προηγούμενα μέλη του πρώην Εθνικού Συμβουλίου!
Απλά, καθαρά και δυνατά! Να φτάσουν τα λόγια τους μέχρι κάτω, στα αυτιά εκείνων στις πλάτες των οποίων έφτιαξαν πολιτικές καριέρες αυτοί που τώρα ξεχνάνε μέχρι και το σύνταγμα της Ελλάδος…


Και πάλι:

Ως μέλος του ΠΑΣΟΚ θέλω να σου εκφράσω την αγανάκτησή μου για όσα διαδραματίζονται τελευταία  όσο αφορά την κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του Κινήματος στην προανακριτική της Βουλής.
Ο Γιώργος A. Παπανδρέου απέστειλε το υπόμνημα του, όπως όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί που έχουν κατά καιρούς κληθεί. Γνωρίζετε όλοι πολύ καλά ότι η κλήτευση αυτή αποσκοπεί να είναι η επικοινωνιακή συνέχεια της γνωστής σαπουνόπερας που διαδραματίζεται καθημερινά στην επιτροπή και παράλληλα να λειτουργήσει παραπλανητικά για την κοινή γνώμη κρύβοντας τις κυβερνητικές αστοχίες.
Το θέμα όμως είναι ΕΣΥ, ως μέλος της ΚΕ και βουλευτής θα το ΑΝΕΧΤΕΙΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: