«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο σύμβουλος του Σαμαρά με 5 εκατομμύρια στην λίστα Λαγκάρντ...



Κ. Σαμαρά και κύριοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, πως τα μπερδεύετε έτσι??? Λέτε ΔΗΜΟΣΙΑ στον ελληνικό λαό, που πληρώνει δυσβάσταχτα ανάλογα ποσά με τα έσοδα του, ότι μόνο αυτοί που ΑΝ βρεθούν ότι έχουν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ χρήματα στο εξωτερικό θα πληρώσουν 45% φορολογία «που τους αναλογεί». Αυτό που έπρεπε να στηρίζετε είναι το ΣΩΣΤΟ, δηλαδή ότι ΟΛΟΙ πρέπει να πληρώσουν 45% φορολογία και ότι αυτοί που θα βρεθούν με αδικαιολόγητη περιουσία (με άλλα λόγια με περιουσία από παράνομες δραστηριότητες), ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Διακρίνω μια εκ νέου προσπάθεια αποπροσανατολισμού η κάνω λάθος?!
Και επί την ευκαιρία, ο σύμβουλος σας, ο οποίος έχει το όνομα του στην λίστα Λαγκάρντ με 5 εκατομμύρια ευρώ, έχει πληρώσει τουλάχιστον -αν δικαιολογείται η κατάθεση του- το 45% φορολογία προς το ελληνικό κράτος??? Επίσης μέχρι θα αποδειχθεί πως απέκτησε αυτή την υπέρογκη περιουσία θα εξακολουθεί να εκτελεί τα καθήκοντα του σαν σύμβουλος του πρωθυπουργού, η θα δηλώσει παραίτηση, όπως οφείλει, έτσι ώστε να διευκολύνει την διεκπεραίωση της δικαιοσύνης??? Κ. Πεπόνη, προς τα εκεί ΓΙΑΤΙ δεν κοιτάτε καθόλου?! Τον σύμβουλο του πρωθυπουργού ΓΙΑΤΙ δεν τον καλείτε να δώσει εξηγήσεις για την εμπλοκή του ονόματος του στην λίστα Λαγκάρντ?
Υ.Γ. Εκτός και αν πληρώνει- ο οποιοσδήποτε από τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ -την φορολογία προς το κράτος οπού έχει τις καταθέσεις και τότε δεν μπορεί να φορολογηθεί εις διπλούν. Αλλά αυτό έχει τουλάχιστον ηθική υπόσταση: την στιγμή που οι Έλληνες καλούνται να στηρίζουν το τραπεζικό σύστημα της χώρας, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού στηρίζει πρακτικά αυτόν της Ελβετίας??? Μήπως θα έπρεπε να στήσετε και άλλη κάλπη εκεί στην βουλή και για αυτό το όνομα?
Κύριε Σαμαρά, μια που υποστηρίζετε με θράσος ότι “επί των ημερών σας σαν πρωθυπουργός, ανέκτησε την αξιοπιστία η χώρα μας στο εξωτερικό”, μήπως θα έπρεπε να κοιτάτε και την αξιοπιστία του συμβούλου του πρωθυπουργού με 5 εκατομμύρια κατάθεση στην λίστα Λαγκάρντ?! Διότι όταν μιλάς για αξιοπιστία πρέπει να μην έχεις αναξιόπιστους συμβούλους… Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται τίμια… τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: