«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Αυτό που ΞΕΡΩ


Το ΠΑΣΟΚ ως κυβερνητικός εταίρος οφείλει να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει στην κυβέρνηση Σαμαρά ότι δεν μπορεί να υφίσταται τέτοιου είδους ύπουλη και ανέντιμη πολεμική, με τη συνεπικουρία κυβερνητικών στελεχών. Γιατί τελικά, η επίθεση στην οικογένεια Παπανδρέου δεν αφήνει αλώβητο το Κίνημα.
Αντί να λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της αποστολής του το ΣΔΟΕ, με ευθύνη της διοίκησής του, έχει καταστεί παρασκηνιακό κέντρο εκπομπής ανεύθυνων συκοφαντιών που κατασκευάζονται και διακινούνται με εκπληκτική ευκολία, υπονομεύοντας το κράτος δικαίου και δηλητηριάζοντας το κλίμα σε βάρος επιλεγμένων πολιτικών στόχων.
Η άμεση αντικατάσταση του ειδικού γραμματέα είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει.

Δεν ξέρω αν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. παίρνει όντως στάση, μια που:
  1. μάλλον ξέρουν μετά την συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, όπου στέλεχος που βρίσκεται κοντά στον Βενιζέλο, της νεότερης γενιάς , έλεγε σε πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, «ευτυχώς που ήρθαν και οι Παπανδρεϊκοί, γιατί αλλιώς η αίθουσα θα ήταν άδεια». Δείτε ΕΔΩ.
  2. Η αν διάβασαν στο φεισμπούκ η γενικά στο διαδύκτιο σχόλια του τύπου: «η ποντικομαμή κρύβεται πίσω από ολα.στο -5% που καταντησε,ειπε να κερδίσει την εύνοια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ προκαλώντας θέμα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..με κροκοδείλια δάκρυα ΜΕΤΑ παίζει και το τελευταίο χαρτί βυθισμένος στην βούρκο του δήθεν το ΠΑΣΟΚ συμπαρισταται στον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΟΦΤΟ..ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ..ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 'Η ΕΙΝΑΙ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89,'Η ΔΕΝ     ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ,'Η ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ 'ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ' ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ,ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ.ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ?ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ... ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ... ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΜΠΕΝΥ... ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ 1000 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟ», η του τυπού: «Θετικό πως...κύκλοι του ΠΑΣΟΚ πήραν θέση για το επίμαχο θέμα της συκοφαντίας Ψυχάρη, Θέμου και...Στασινόπουλου (καλαματιανού στενού φίλου του...Σαμαρά)...!!!
    Και ζήτησαν την παραίτηση του τελευταίου...!!!
    Θα ήταν πιο θετικό αν έπαιρνε θέση και το επίσημο ΠΑΣΟΚ...!!!
    Με συνέχεια και συνέπεια και όχι για τα ...μάτια του κόσμου...!!!
    Για να δούμε...!!!», η αυτό εδώ.

Αυτό που ΞΕΡΩ είναι ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. χωρίς τον Γιώργο Παπανδρέου Πρόεδρο, διασπάται, διότι είναι ο μόνος εγγυητής της ενότητας του! Όπως και ξέρω γενικά, ότι τα οργανωμένα συμφέροντα που, μαζί με τα τσιράκια τους, έριξαν εκλεγμένο Πρωθυπουργό, νομίζουν ότι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Προ πολλού τελείωσε το παιχνίδι, "κύριοι", και δεν το πήρατε χαμπάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: