«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας

Θέσεις των Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μελών της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μάρκου Μπόλαρη, Γεωργίου Πεταλωτή & Παναγιώτη Ρήγα.

Το ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε σήμερα προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Δημήτρη Σιούφα, πρόταση για σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης (Προανακριτική Επιτροπή), κατά το άρθρο 86 παρ. 3 του Συντάγματος, τα άρθρα 153 επ. του Κανονισμού της Βουλής και το άρθρο 5 του ν. 3126/2003 «Ποινική ευθύνη των Υπουργών», και συγκεκριμένα του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας, σχετικά με την διαδικασία ανάθεσης δρομολογίων άγονων γραμμών.

Στο Πόρισμα του το ΠΑΣΟΚ Προτείνει:


Την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του Πρώην Υπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αριστοτέλη Παυλίδη για την τέλεση των αδικημάτων :

α) της ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση,

β) της παθητικής δωροδοκίας

γ) της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

δ) της απιστίας κατ΄ εξακολούθηση

ε) της παράβασης καθήκοντος,
και την παραγγελία για τη διενέργεια κυρίας ανάκρισης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το κείμενο του πορίσματος.

Ο Μάρκος Μπόλαρης, βουλευτής Νομού Σερρών του ΠΑΣΟΚ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν υπέρογκους φόρους, έκτακτα τέλη και εισφορές, δήθεν για την αντιμετώπιση της διεθνούς οικονομικής κρίσης, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεπουλάει ή μοιράζει σε «ημετέρους» τον δημόσιο πλούτο, ενώ κάθε τόσο η Δικαιοσύνη και η επικαιρότητα αναδεικνύουν αλλεπάλληλα σκάνδαλα, στα οποία εμπλέκονται ακριβώς εκείνοι οι Υπουργοί, στους οποίους είχε ανατεθεί η περιφρούρηση της δημόσιας περιουσίας και του δημοσίου συμφέροντος!

Μήτρα των σκανδάλων αυτών αποτελεί η ίδια η πολιτική της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, οι ταξικές της επιλογές υπέρ των ολίγων και οικονομικά ισχυρών και η ιδιοκτησιακή λογική για το κράτος και την δημόσια περιουσία, σε συνδυασμό με την συστηματική προσπάθεια συγκάλυψης των πολιτικών και άλλων ευθυνών της!

Η εκτίναξη του δημοσίου χρέους και του ελλείμματος από αυτές ακριβώς τις επιλογές έχει βυθίσει την χώρα μας σε μία οικονομική και κοινωνική κρίση πριν ακόμα την εμφάνιση της διεθνούς κρίσης, που τώρα μας βρίσκει ανοχύρωτους και χωρίς σχέδιο.

Η διερεύνηση λοιπόν των σκανδάλων και η απόδοση ευθυνών σχετίζεται άμεσα με την αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου να διαχειριστεί θετικά για τον λαό μας την οικονομική κρίση, με διαφάνεια, αξιοπιστία και λογοδοσία! Το ΠΑΣΟΚ, ανταποκρινόμενο στις ευθύνες του απέναντι των πολιτών, και τα σκάνδαλα δεν συγκαλύπτει και ρεαλιστικό σχέδιο για την υπέρβαση της κρίσης διαθέτει!»

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Μελέτη για την γρίπη των χοίρων από το Νέο Ι.Ν.Κ.Α.

Του Δημήτρη Καραμήτσα
Αντιπρόεδρος Νέου Ι.Ν.Κ.Α.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Ξαφνικά και από το πουθενά ένας νέος ιός γρίπης, που μέχρι σήμερα δεν είχε ποτέ ευρεθεί και παρατηρηθεί βρίσκεται στο προσκήνιο και απειλεί την ανθρωπότητα με μια πανδημία, που θα έχει ανυπολόγιστες σήμερα συνέπειες για την ανθρώπινη ζωή.
Ο αποκληθείς ιός της γρίπης των χοίρων, που στην πραγματικότητα φέρεται να αποτελεί μείξη στελεχών ιών ανθρώπου, χοίρου και πτηνών εξαπλώνεται ταχύτατα σε πολλές χώρες του πλανήτη, σε μία χρονική περίοδο μη ευνοϊκή για την εξάπλωση τέτοιων ιών.
Πολλά γράφονται στο διαδίκτυο και στον διεθνή τύπο, δεν τα υιοθετούμε, αλλά θέτουμε τα ερωτήματα επ’ αυτών στις αρμόδιες αρχές και ζητούμε επιτακτικά απαντήσεις;
Το Νέο ΙΝΚΑ αφού θέσει αμέσως κατωτέρω τα μέτρα ατομικής προφύλαξης για να ενημερώσει το ελληνικό κοινό, υποβάλλει κατωτέρω σημαντικά ερωτήματα προς την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και τις διεθνείς αρχές.

Μέτρα Ατομικής Προφύλαξης
Τι είναι η γρίπη των χοίρων;

Περισσότερα ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ


Βάψε, κουκούλωσε, να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται.

Βρήκαμε για ποιο λόγο (...) η "γραμμή Ρουσόπουλου" που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Πρετεντέρη την Δευτέρα, αναπαράγεται και συζητιέται λες και ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Εθνική Ασφαλιστική «Λουκέτο σε 18 καταστήματα για να πλουτίσει ημέτερος»

Αμετανόητα ανάλγητη, σε ένα ρεσιτάλ αυθαιρεσίας και ιδιοκτησιακής αντίληψης της εξουσίας, η Κυβέρνηση Καραμανλή, δια της διορισμένης από αυτήν Διοίκησης, συρρικνώνει την Εθνική Ασφαλιστική, κλείνοντας κιόλας την πέμπτη 30/4/09 18 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αφού πρώτα επιβάρυνε την ιστορική αυτή δημόσιου ενδιαφέροντος εταιρεία με την ακατανόητη και ύποπτη εξαγορά «ημέτερης» εταιρείας (που ως το 2004 τελούσε υπό τη διοίκηση του μετέπειτα διευθύνοντος συμβούλου της εθνικής ασφαλιστικής) χαρίζοντας αφειδώς δημόσιο χρήμα στους «εκλεκτούς» μετόχους της, καταγγέλλουν με Ερώτησή τους και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων στη βουλή, προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, τριάντα έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Δείτε ολόκληρη την Ερώτηση και την Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων:

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης

ΘΕΜΑ: «ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗ, σε ένα ρεσιτάλ αυθαιρεσίας και ιδιοκτησιακής αντίληψης της εξουσίας, η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, δια της διορισμένης από αυτήν Διοίκησης, ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ την Εθνική Ασφαλιστική, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30/4/09 18 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ την ιστορική αυτή δημόσιου ενδιαφέροντος εταιρεία με την ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΕΞΑΓΟΡΑ «ημέτερης» ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (που ως το 2004 τελούσε υπό τη Διοίκηση του μετέπειτα Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής) χαρίζοντας αφειδώς ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ στους «εκλεκτούς» μετόχους της!


Η επιλογή της Κυβέρνησης Καραμανλή να παραβιάσει, σε μία ακόμα περίπτωση, τον Κανονισμό της Βουλής και μην δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, για την προκλητική εξαγορά του 95% ιδιωτικής εταιρείας από την Εθνική Ασφαλιστική που πριν το 2004 διοικούνταν από το ίδιο πρόσωπο που αργότερα η Κυβέρνηση Καραμανλή τοποθέτησε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής, ενισχύει την έντονη οσμή σκανδάλου της συγκεκριμένης υπόθεσης. Παράλληλα, όσο η πνιγμένη στα σκάνδαλα Κυβέρνηση Καραμανλή επιλέγει να εμποδίζει την διαλεύκανση, παρά τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και προσφέρει «κάλυψη» στους εμπλεκόμενους «ημετέρους», οι εργαζόμενοι, οι ασφαλισμένοι, αλλά και το σύνολο του Ελληνικού λαού, συνεχίζουν να υφίσταται με τον πλέον ανάλγητο τρόπο τις συνέπειες της Κυβερνητικής κακοδιαχείρισης και λεηλασίας στην Εθνική Ασφαλιστική. Διότι, ήδη αύριο Πέμπτη 30/4/09 18 καταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής βάζουν λουκέτο, μετά από το οργιώδες πλιάτσικο, μέσω διαχειριστικών αυθαιρεσιών της διορισμένης Διοίκησης, η οποία, ακολουθώντας το παράδειγμα της Κυβέρνησης που τη διόρισε και με τις ευλογίες της, αποδυνάμωσε την δημοσίου αυτή ενδιαφέροντος εταιρεία, χρησιμοποιώντας την ως όχημα πλουτισμού «ημετέρων» όχι μόνο μέσα από τις αστρονομικές αποδοχές τους, αλλά ακόμα και μέσα από αδικαιολόγητες μέχρι σήμερα εξαγορές εταιρειών τους!!!
Συγκεκριμένα, οι συναρμόδιες πολιτικές ηγεσίες της Κυβέρνησης Καραμανλή, εδώ και πάνω από 6 μήνες, ακολουθώντας την αλαζονική και αντιθεσμική τακτική της προσβολής των θεσμών και του Κοινοβουλίου, αποκρύπτουν από τη Βουλή κρίσιμα στοιχεία σχετικά με την προκλητική απόφαση της Διοίκησής της Εθνικής Ασφασλιστικής να εξαγοράσει το 95% ιδιωτικής εταιρείας – πρακτορείου ασφαλειών, μαζί με τις ζημίες της, στην οποία ως Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2004 διατελούσε το ίδιο πρόσωπο που είχε παράλληλα διορισθεί από την Κυβέρνηση Καραμανλή στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ. Είναι ενδεικτικό μάλιστα ότι σύμφωνα με τα ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 11113/6-9-04 (διορισμός στο ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής) και 11904/24-9-04 (παραίτηση από το ΔΣ της National Μεσιτική Ασφαλίσεων ΑΕ) ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής διατελούσε, μέχρι την πρόσληψή του το 2004 και σχεδόν ταυτόχρονα με αυτήν (!), Διευθύνων Σύμβουλος της ιδιωτικής εταιρείας – πρακτορείου ασφαλειών, την οποία δύο χρόνια αργότερα και επί θητείας του εξαγόρασε η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μετατρέποντας την σε θυγατρική της και μετονομάζοντας την σε NATIONAL ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε. Μετά την εξαγορά ο συγκεκριμένος «εκλεκτός», σύντομα επέστρεψε σε γνώριμα για αυτόν μέρη, αφού παράλληλα τοποθετήθηκε και στη θέση του Προέδρου της NATIONAL ΜΕΣΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Α.Ε.
Πέρα από την σύγκρουση συμφερόντων που υποκρύπτει μια τέτοια μεθόδευση, εκκρεμούν εύλογα ερωτήματα για την αναγκαιότητα της εξαγοράς της συγκεκριμένης εταιρείας, τη στιγμή που η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ διατηρούσε κλάδους που κάλυπταν όλο το φάσμα των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων, ενώ είχε ήδη «προχωρήσει» στην «μεταγραφή» στο δυναμικό της του Διευθύνοντας Συμβούλου της, του προσώπου δηλαδή που είχε όλο το know – how, αλλά και επαφή με το πελατολόγιο της εταιρείας που εξαγοράστηκε.
Ερωτήματα που μένουν αναπάντητα εδώ και έξι μήνες και εντείνονται εξαιτίας της αντιθεσμικής τακτικής συγκάλυψης που ακολουθεί η Κυβέρνηση Καραμανλή, προσβάλλοντας για μία ακόμα φορά τη Βουλή, κυρίως όμως επιδεικνύοντας ανεπίτρεπτη αναλγησία σε όλους όσους υφίστανται τις άδικες συνέπειες της αδιαφανούς και σπάταλης διαχείρισης της Διοίκησης που η ίδια η Κυβέρνηση επέλεξε, συνέπειες που δυστυχώς δεν περιορίζονται ούτε καν στο κλείσιμο των 18 καταστημάτων που έχει αποφασιστεί για τις 30/4/09.

Ερωτάσθε:


1. Γιατί εδώ και έξι μήνες, παραβιάζοντας τον Κανονισμό της Βουλής, στερείτε από την Εθνική Αντιπροσωπεία τις απαντήσεις που της οφείλετε, σχετικά με την εξαγορά από την Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής ιδιωτικής εταιρείας – πρακτορείου που διοικούσε από το 2002 και μέχρι και την αρχή της θητείας του στη Εθνική Ασφαλιστική ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλός, ενώ προφανώς αντιλαμβάνεστε ότι η υπόθεση αυτή εγείρει εύλογο προβληματισμό και φέρει τα χαρακτηριστικά μιας ανεπίτρεπτης σύγκρουσης συμφερόντων και προνομιακής επιρροής;
2. Θα ενημερώσετε επιτέλους τη Βουλή για το ακριβές τίμημα και τον δικαιολογητικό λόγο αυτής της κίνησης εξαγοράς ενός ιδιωτικού πρακτορείου, τη στιγμή μάλιστα που η Εθνική Ασφαλιστική κάλυπτε ήδη όλο το φάσμα των ασφαλιστικών δραστηριότητων και που επίσης είχε ήδη προσθέσει στο «δυναμικό» της το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εξαγορασθείσας εταιρείας, το πρόσωπο δηλαδή που διέθετε και το know how και την επαφή με το πελατολόγια του συγκεκριμένου πρακτορείου; Παρακαλείσθε να καταθέσετε την συγκεκριμένη συμφωνία εξαγοράς, μαζί με τα σχετικά πρακτικά και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο στη Βουλή.
3. Γιατί καθυστερείτε εδώ και έξι τουλάχιστον μήνες να προβείτε στα αναγκαία μέτρα για τη διαλεύκανση των παραπάνω καταγγελιών, την απόδοση πειθαρχικών και ποινικών – όπου υπάρχουν - ευθυνών στους διορισμένους από την Κυβέρνηση σας, υπευθύνους για την Διοίκηση της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας, Εθνικής Ασφαλιστικής;
4. Αντιλαμβάνεσθε το μέγεθος της αναλγησίας σας, όταν προφανώς το κόστος των αδιαφανών διαχειριστικών επιλογών υπέρ συμφερόντων «ημετέρων» εκ μέρους της Διοίκησης που εσείς διορίσατε και στην οποία παρέχετε αφειδώς προστασία «παραβιάζοντας» τον Κανονισμό της Βουλή, ένα κόστος που, μεταξύ άλλων, μεταφράζεται και στα λουκέτα που θα μπουν την Πέμπτη 30/4/09 σε 18 καταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, το πληρώνουν οι εργαζόμενοι, οι ασφαλισμένοι και οι Έλληνες πολίτες;

Οι ερωτώντες Βουλευτές

Μιχάλης Καρχιμάκης
Γρηγόρης Νιώτης
Γιάννης Διαμαντίδης
Γιάννης Κουτσούκος
Δημήτρης Τσιρώνης
Θάνος Μωραίτης
Κώστας Σπηλιόπουλος
Ροδούλα Ζήση
Γιάννης Δριβελέγκας
Μάρκος Μπόλαρης
Χρύσα Αράπογλου
Μιχάλης Τιμοσίδης
Γιώργος Πεταλωτής
Γιώργος Ντόλιος
Χρήστος Αηδόνης
Θεοδώρα Τζάκρη
Παναγιώτης Ρήγας
Τάσος Σιδηρόπουλος
Γιώργος Νικητιάδης
Νίκος Ζωίδης
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Βαγγέλης Παπαχρήστος
Μιχάλης Παντούλας
Βασίλης Κεγκέρογλου
Μανώλης Στρατάκης
Γιάννης Σκουλάς
Γιάννης Αμοιρίδης
Χρήστος Χάιδος
Δημήτρης Βαρβαρίγος
Μιχάλης Κατρίνης
Σοφία Σακοράφα
Σούλα Μερεντίτη
Αικ. Περλεπέ-Σηφουνάκη
Ηλίας Λαμπίρης
Ηλίας Καρανίκας
Μανώλης Σκουλάκης


Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Και πάλι ύποπτη σπατάλη δημοσίου χρήματος

BOYΛΗ. ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ:Μάρκος Μπόλαρης :Το 2003 για τις λεγόμενες άγονες γραμμές δόθηκαν από την κυβέρνηση 25 εκ€ . Το 2008 5 χρόνια με τα, το ποσό αυτό τετραπλασιάστηκε, έγινε 100εκ€.

Μάρκος Μπόλαρης :Το 2003 για τις λεγόμενες άγονες γραμμές δόθηκαν από την κυβέρνηση 25 εκ€ .
Το 2008 5 χρόνια με τα, το ποσό αυτό τετραπλασιάστηκε, έγινε 100εκ€
συνολικά σε αυτά τα χρόνια αντί να δοθούν 125 εκ€ , 5 * 25 εκ€ δόθηκαν 5 *60 εκ€ δηλαδή 300εκ € δηλαδή είχαμε αύξηση 175 εκ €

τα νησιά είναι τα ίδια
τα πλοία που πηγαίνανε εξυπηρετούσαν τα ίδια νησιά.
Από τον:
Ο Πολίτης.

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Ο δρόμος

Ο Ανδρέας για την 21η Απριλίου 1967
«Το μόνο που μετράει είναι ο λαός και ο λαός είναι για πάντα και καθοριστικά ενωμένος σε κοινό αγώνα για μια ελεύθερη, σοσιαλιστική, δημοκρατική Ελλάδα.»

Kαι η μαρτυρία του Γεωργίου Α. Παπανδρέου:

Η 21η Απριλίου είναι μια μαύρη επέτειος. Έχουν περάσει σαράντα δύο χρόνια από την ημέρα που σημάδεψε τη νεότερη πολιτική ιστορία. Σήμερα, μιλάμε για το τέλος της Μεταπολίτευσης. Για το γεγονός ότι, στη χώρα μας κλείνει ένας πολιτικός κύκλος και ανοίγει ένας νέος. Μέρες σαν τη σημερινή πρέπει να θυμόμαστε και το δρόμο που έχουμε διανύσει. Ένα δρόμο Δημοκρατίας και προόδου, στον οποίο έχουν συμβάλλει όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Τα ανοιχτά ζητήματα σήμερα, είναι πάρα πολύ μεγάλα και κρίσιμα για την πορεία της ελληνικής κοινωνίας. Η χώρα βρίσκεται μπροστά σε σταυροδρόμια, αλλά πρέπει να θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε, τι διανύσαμε, πού και πως θα πορευτούμε και κυρίως τι αποφάσεις θα πάρουμε για το μέλλον της Ελλάδας. Αποφάσεις που θα σημαδέψουν το μέλλον όλων μας και κυρίως των παιδιών μας. [ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ]

Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΥΡΙΜΟΠΟΥΛΟΥ


Η Χριστίνα Κυριμοπούλου είναι έγκλειστη εδώ και πέντε χρόνια στις φυλακές ανηλίκων στον Ελαιώνα, για αδικήματα που είχε διαπράξει 14 ετών. Έχει κάνει επανειλημμένα απόπειρες αυτοκτονίας ενώ της χορηγούνται φάρμακα χωρίς να βρίσκεται κάτω από την εποπτεία ψυχιάτρου.Το κοριτσι βρισκεται σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση,προκαλωντας διαρκεις αυτοτραυματισμους στον εαυτο της με πολυ σφοδρο τροπο.Χρεαιζεται αμεση φροντιδα και παρακολουθηση απο ειδικευμενο προσωπικο,οχι μονο λογω των προβληματων που της εχει προκαλεσει ο εγκλεισμος αλλα και η τοξικομανια.Η δικηγορος της,κα Χρυσα Πετσιμερη,προκρινει την αμεση μεταφορα της σε νοσοκομειο ή κεντρο αποτοξινωσης,προς αποφυγη του μοιραιου.

Θα πρεπει να σημειωθει οτι το κοριτσι,τσιγγανα στην καταγωγη, στερειται σταθερου οικογενειακου περιβαλλοντος αρα χρειαζεται ακομα εντονοτερα την συμπαρασταση μας ωστε οχι μονο να γλιτωσει τον κινδυνο αλλα να μπορεσει να σταθει στα ποδια της.

Φυσικα κ η περιπτωση της Χριστινας ειναι μια απο τις χιλιαδες περιπτωσεις που η αναλγησια του κρατους και της κοινωνιας στελνει τα μικρα παιδια μεσα στις φυλακες για πραξεις που συνηθως σχετιζονται με τον τροπο ζωης που η ιδια τα εχει αναγκασει να ζουν.Ισως για καποιους η λυση στο προβλημα της Χριστινας να ναι η κοινωνικη αλλαγη,αλλα αυτο δε μας δινει το αλλοθι να μην δραστηριοποιηθουμε με καθε τροπο τωρα που το κοριτσι βρισκεται σε κινδυνο .

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Ανάσταση Ελλήνων!


Εύχομαι το Αναστάσιμο μήνυμα Ελπίδας και Δύναμης του Κυρίου να χαρίζει σε όλους ευτυχία και υγεία. Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, από το σκοτάδι στο φώς.
Εύχομαι αυτό το Πάσχα να σημαδέψει την Ανάσταση της Ελλάδος και ολων των Ελληνων με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κυβέρνηση και με τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου Πρωθυπουργό!