«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Επιχείρηση φίμωσης και ακύρωσης της συνταγματικής υποχρέωσης του βουλευτή να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο!

Επιχείρηση φίμωσης και ακύρωσης της συνταγματικής υποχρέωσης του βουλευτή να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο!
Δικάζεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Σερρών σήμερα το πρωί η αγωγή των διοικούντων του Γηροκομείου Σερρών για την υπόθεση του «Κρονίου» κατά του Μάρκου Μπόλαρη!



Με την αστήρικτη και πρωτοφανή αγωγή οι διοικούντες της Κωστοπουλείου Στέγης Γερόντων Σερρών ζητάνε τεράστια αποζημίωση από τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Σερρών Μάρκο Μπόλαρη , γιατί ο βουλευτής άσκησε κοινοβουλευτικό έλεγχο καταθέτοντας Ερώτηση στη Βουλή μαζί με άλλους 15 Βουλευτές!
Η Ερώτηση την οποία συνυπογράφουν όλοι οι βουλευτές του Κοινοβουλευτικού Τομέα Παιδείας-Πολιτισμού της Κ. Ο. ΠΑΣΟΚ αφορά τον τρόπο που ελήφθη η απόφαση από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων , στην περίοδο κατά την οποία Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν κ.Ζαχόπουλος , απόφαση που θα επέτρεπε την κατεδάφιση του κινηματοθεάτρου «Κρονίου»!
Σε μία επίδειξη απροκάλυπτης αντιδημοκρατικότητας και ασέβειας προς τους Κοινοβουλευτικούς Θεσμούς και προφανώς προσπαθώντας να φιμωθεί και να λογοκριθεί το δικαίωμα και η υποχρέωση για άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου, όπως επιβάλλεται από το Σύνταγμα , οι διοικούντες την Κωστοπούλειο Στέγη Γερόντων Σερρών στρέφονται με αγωγή εναντίον του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν.Σερρών Μάρκου Μπόλαρη, απαιτώντας μάλιστα εξοντωτική αποζημίωση.

Άρθρο στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία - Πανστρατιά για σωτηρία σινεμά

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.Χάρης Καστανίδης , κ.Γρηγόρης Νιώτης, κ.Μιχάλης Καρχιμάκης , κ.Θεοδώρα Τζακρή ,κ. Χρύσα Αράπογλου ,κ. Γιώργος Πεταλωτής , κ.Γιάννης Δριβελέγκας θα σταθούν σήμερα στο πλευρό του Σερραίου βουλευτή κατά την εκδίκαση της «υπόθεσης Κρoνίου» στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Σερρών!

Περισσότερα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: