«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Σε κίνδυνο η αξιοπιστία του Mega

“Και το ερώτημα προς το Mega απλό: Προτιμάτε να θυσιάσετε την αξιοπιστία σας προκειμένου να δυσφημίσετε τον Γιώργο Παπανδρέου; Ή μήπως ένα ολόκληρο κανάλι σύρεται από τις προτιμήσεις του Γιάννη Πρετεντέρη;”
Διαβάστε εδώ.


“Και ολιγοθεματικοί και εκτεθειμένοι

Αλλόκοτα τα όσα συμβαίνουν στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Το κανάλι που μας έχει συνηθίσει να μην υποκύπτει στους πειρασμούς του αστυνομικού ρεπορτάζ, αλλά αντίθετα να αναδεικνύει τα μεγάλα θέματα που αφορούν στην κοινωνία και τον πλανήτη, εχθές έπεσε στην «παγίδα». Σχεδόν μονοθεματικό –για την ακρίβεια τρία θέματα- συνιστούσαν ολόκληρο το δελτίο του! Η απαγωγή Παλαιοκώστα (διάρκειας περίπου 40 λεπτών), ΑΔΕΔΥ και Oscar. Μια εξήγηση υπάρχει αν λάβουμε υπόψη μας και την σύγκρουση στον «αέρα» Πρετεντέρη-Τρέμη, με Οικονομέα: Να μας πείσουν ότι η δεύτερη απόδραση Παλαιοκώστα δεν βαρύνει αποκλειστικά την κυβέρνηση αλλά τους υπαλλήλους του σωφρονιστικού καταστήματος! Αν ήταν η πρώτη φορά θα δεχόμαστε τις απαξιωτικές απόψεις των δύο δημοσιογράφων για τους φύλακες. Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως είναι η δεύτερη φορά και όσο και να προσπαθούν να βγάλουν λάδι την κυβέρνηση… εκτίθενται.”
www.enimerosi24.gr



Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να παρουσιάζουν ειδήσεις αντικειμενικά. Ας να μου λείπει αυτό το είδος της "ενημέρωσης". Ζούμε την καθημερινότητα πραγματικά στο πετσί μας. Αρνούμαι το πλύσιμο εγκεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: