«Να μην προσπαθείς να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας.»

Αλβέρτος Αϊνστάιν

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Οι ανάξιοι χτυπάνε ύπουλα και ελεεινά…

Μετά την χθεσινή
Δήλωση Γ. Παπακωνσταντίνου σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού, σε εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ
26.01.2009



Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή, σε εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Οι «ασκήσεις θάρρους» του κυρίου Καραμανλή στην ομιλία του, σε εκδήλωση της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ, δεν πείθουν πλέον ούτε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Η συνεχής επίκληση του ενεστώτα διαρκείας, με την παράλληλη προσπάθεια να μηδενιστεί το κοντέρ για την κυβέρνηση, απωθεί πλέον την κοινωνία. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός εμφανίζονται παρωχημένοι, αδύναμοι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του Έλληνα πολίτη σήμερα. Στη μέση ελληνική οικογένεια, στους γονείς, στους μαθητές και στους φοιτητές, στους αγρότες, δεν έχουν να προσφέρουν καμία λύση, δεν έχουν να πουν τίποτα το καινούριο.
Πέντε χρόνια τώρα έσπειραν ανέμους. Σήμερα θερίζουν θύελλες. Η αναξιοπιστία τους φαίνεται από το πώς αθετούν τις υποσχέσεις τους για το Ταμείο κατά της Φτώχειας, φαίνεται στη στάση τους απέναντι στα μεγάλα προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης, και βέβαια απέναντι στα τεράστια προβλήματα στον αγροτικό τομέα και στις κινητοποιήσεις των αγροτών.
Η σημερινή «εξειδίκευση» των μέτρων από τον κ. Χατζηγάκη έπεισε και τον πιο δύσπιστο ότι η κυβέρνηση προχωρά χωρίς σχέδιο για την ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία. Δεν μπορεί ούτε να λύσει τα σημερινά προβλήματα επιβίωσης των αγροτών, εξαιτίας της κατάρρευσης των τιμών και της εκτόξευσης του κόστους παραγωγής, αλλά ούτε βέβαια και να βάλει τις βάσεις για μια ανταγωνιστική, σύγχρονη, ποιοτική γεωργία και κτηνοτροφία.
Οι αγρότες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν λύσεις, δεν υπάρχει καμία προοπτική στο επάγγελμα τους με αυτή την κυβέρνηση. Λύση είναι οι προτάσεις που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για μια νέα Συμφωνία Εμπιστοσύνης Πολιτείας –Αγροτών και τα άμεσα μέτρα για την ενίσχυση του εισοδήματός τους. Λύση είναι η αλλαγή πορείας για τη χώρα με μία νέα κυβέρνηση. Αυτό απαιτούν οι πολίτες. Αυτό σημαίνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα σήμερα.”

Μετά από αυτήν την δήλωση, σήμερα, ανάξιοι έριξαν μπογιές στον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τράπηκαν δειλά σε φυγή. Μια «πολιτική» πράξη που δείχνει πόσο ελεεινά και ύπουλα ξέρουν να απαντήσουν… Μια πράξη που ακολουθεί το άνανδρο χτύπημα του βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πέτρος Ευθυμίου, του Πολυζογοπουλου, κ.α.
Η «απάντηση» κάποιων οι οποίοι ξέρουν να κάνουν μια μόνο «πολιτική» για τους πολίτες και αυτή είναι η τρομοκρατία των πολλών και των εκπροσώπων τους! Κάποιοι που φοβούνται, είναι πανικόβλητοι ότι θα χάσουν την εξουσία…
“Αυτό που διαφθείρει τον άνθρωπο δεν είναι η εξουσία, αλλά ο φόβος.

Ο φόβος μήπως και χάσει την εξουσία.”

ΤΖΩΝ ΣΤΑΪΜΠΕΚ

Επιτακτική ανάγκη είναι να ξέρουμε να πούμε ΟΧΙ στην ανομία και στην ατιμωρησία! Επιτακτική ανάγκη είναι να στηρίξουμε αυτούς που κάνουν πολιτική για τους πολλούς και όχι για τους λίγους!
Εμείς καταδικάζουμε απόλυτα τέτοιες άνανδρες πράξεις και δηλώνουμε ακόμα πιο αποφασισμένοι να συνεχίζουμε τον αγώνα μας! Ξέρουμε ότι είναι ένας Δίκαιος Αγώνας και τον δίνουμε στο φώς και όχι στο σκοτάδι!
Γιατί εμείς ξέρουμε:
“Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος

δε θα πάψεις ούτε στιγμή ν’ αγωνίζεσαι για την ειρήνη και το δίκιο.”

3 σχόλια:

gregory είπε...

τα ποντικια εγκαταλειπουν το πλοιο
που μπαζη νερα....και τους πειραζη η θαλασα ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ..

KΑΡΜΕΝ είπε...

@gregory,
Δεν θα μπορούσα να το περιγράφω πιο όμορφα και γλαφυρά…

VAD είπε...

Καποτε ο καραμαν-αλής έλεγε,δε μας δεσμεύει το παρελθόν!Οι ίδιοι δε θέλουν να αποδεσμευθούν!Τρικυκλα,Καρφιτσες,σκευωρία ΑΣΠΙΔΑ,Κενταυροι,Ρέιντζερς(όλα τα τότε μεγάλα κεφάλια,Μεϊμαράκης,Βουλγαράκης,Μιχαλολιάκος,Χατζηνικολάου) και...και...και...τ'ωρα μπογιές,δεν τόχουνε σε τίποτα εν όψει απώλειας της εξουσίας να το γυρίσουνε και πάλι στους τραμπουκισμούς!